Хороскоп: вторник, 19 юни

Хороскоп за деня вторник, 19 юни


Меркурий премина във Везни – започва период, през който ще бъде добре да общувате по-активно в партньорските си взаимоотношения, да създавате атмосфера на споделеност: изяснявайте теми, които ви вълнуват, опитвайте се да постигате разбирателство.

Денят не е подходящ за далечни пътувания, работа и/или контакти с чужденци. Обърнете по-голямо внимание на професионалното си развитие и на кариерата си. Проявявайте отговорно отношение, бъдете дисциплинирани.

Денят не е подходящ за пътувания, за водене на важни преговори, за сключване на сделки. Обърнете специално внимание на човека до себе си и на хората в дома си.

В днешния ден внимавайте да не възникнат неразбирателства в партньорските ви отношения и с хората в дома ви. Вашата управляваща планета Венера се намира в последния градус на Телеца и моментът е подходящ да довършите започнатото, но не и да предприемате нови инициативи.

Рисков ден относно пътувания, контакти и работа с хора в чужбина: най-добре ще е да избягвате да вършите това днес. Не е време и да поставите началото на някакво обучение. Шофирайте внимателно и се грижете за своя емоционален комфорт и за спокойствието си.

Денят е чудесен за промени и подобрения както в дома ви (например да започнете ремонт), така и в професионалната област – като наблегнете на нови начинания, на ученето и самоусъвършенстването. Възможно е ваш колега или началник да прояви несправедливост – говорете с него/нея и разберете защо постъпва така.

Добре би било да посветите днешния ден на учене и пътувания, а също и на работа и контакти с хора в чужбина. Стремете се да приемате и да проявявате разбиране в ситуациите, в които попадате. Във всеки възможен момент обогатявайте възгледите си.

Днес заложете на спокойствието и търпението. Бъдете методични и последователни. Не прекалявайте с нищо, особено с храни и напитки.

Денят е подходящ за работа или контакти с хора в чужбина, за обмисляне на нови проекти и за очертаване на цели, които да реализирате в бъдеще. Обърнете внимание на екипната работа, на приятелите си и на хората в дома си.

Днес настъпва новолунието за месеца – то оказва влияние по няколко дни преди и след точния  момент. А за вас започва едномесечен период, през който актуална ще бъде темата за дома ви и за ситуацията в него. Не взимайте важни решения в днешния ден.

Днес обръщайте повече внимание на близките си хора и не ги пренебрегвайте заради забавления, защото нищо чудно да си създадете проблеми. Разпределяйте времето и ресурсите си по приоритети – няма как да стигнат за всичко и за всички.

Днес ще е добре да забавите малко темпото и да свършите някои стари дела, които не сте успели да приключите. Това може да са практични задачи, дори и преглед при лекар, но е възможно и да става дума за разговори, които е трябвало да проведете.

Денят е напрегнат, възможни са неочаквани обрати на събитията, както и конфликти с близки и роднини. Шофирайте внимателно и се старайте да не се афектирате от никого и от нищо – колкото по-тихо и кротко премине днешният ден, толкова по-добре.

Ако през днешния ден решите да пътувате, ще се движите успешно и безаварийно; същото ще важи по отношение на ситуации, свързани с хора в чужбина. Организирайте си повече срещи и разговори, активно общувайте с околните.

Днес ще бъде напрегнат ден. Грижете се добре за здравето си – правилен режим, йога практики и медитации ще ви държат спокойни. Не е време за бизнес дела и за рискови решения, свързани с финансите ви.

През днешния ден се отдайте на разтоварване и релаксация. Може да правите покупки, да се занимавате с бизнес и да вършите рутинната си работа. Стремете да правите всичко с лекота.

Възможно е денят да е по-напрегнат. Избягвайте да се въвличате в конфликтни ситуации с партньора/партньорката си и в дома си. Не е време за взимане на важни решения във финансовата област. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност.

Днес ще се разбули някаква тайна. Каквото и да се опитвате да скриете, няма да успеете, особено ако става дума за любов – истината ще излезе наяве и ще трябва да я приемете. Ще има шанс да преодолеете нещо, което ви дърпа назад, към миналото.

Днес ваш приятел може да ви подкрепи по някакъв начин – със съвет, с информация или с пари. Изобщо няма да ви се стои у дома – ще изпитвате потребност да общувате или да се позабавлявате в приятна компания. Ако сте обвързани, внимавайте с флиртовете – лесно ще се вкарате в тайна любовна авантюра.

Денят е добър за разговори, за срещи, за кратки пътувания. Може в днешния ден да се изявявате в професионален план и да се занимавате с финансови теми.

Денят не е подходящ за бизнес и за работа, свързана с финанси. Грижете се добре за здравето си – ако се чувствате напрегнати, добре ще ви се отразят разходките сред природата, препоръчително е високо в планината. Избягвайте да се въвличате в конфликти с околните.