Хороскоп: понеделник, 20 август

Хороскоп за деня понеделник, 20 август


Днес на преден план ще излязат въпроси, свързани с финанси или с придобиването на някаква собственост. Довършете онова, което сте започнали, особено ако става дума за нещо, върху което работите дълго време.

Днешния ден може да посветите на дома си и на хората в него – проявете инициатива, организирайте интересни занимания или просто намерете начин да се забавлявате и да се разтоварите заедно. Творческият подход към всяка ситуация ще ви бъде от полза.

Днес се активизирайте и свършете колкото е възможно повече работа за седмицата, особено ако трябва да правите нещо, което изисква повече енергия – утре няма да бъдете така ефективни. Може да получите подарък или приятна изненада.

Днес би било добре да обърнете по-голямо внимание както на партньорските си отношения, така и на дома си и на хората в него. Ще ви се отразяват отлично заниманията с изкуство, медитациите, плуването и всички свързани с вода дейности.

Днешният ден ще е вълнуващ за вас – възможни са неочаквани срещи и интересни обрати. Ще бъдете душата на компанията, защото ще имате възможност да блеснете с умението си да общувате. Може да завържете нов флирт.

Днес не се изкушавайте да прилагате измама или манипулации, за да се облагодетелствате финансово или за да стане на вашето в личните отношения –няма да постигнете траен резултат и рано или късно истината ще излезе наяве. Възможно е през днешния ден да разбулите някаква тайна.

Възможно е днешният ден да бъде по-напрегнат. Избягвайте да влизате в конфликти с околните, недейте и да изпадате в крайни емоционални състояния. Добре ще ви се отразяват водните спортове или процедури, също и заниманията с йога.

Днес интелектуалните занимания ще ви се отразяват чудесно, така че изучавайте нещо или си намерете интересен събеседник за разговор. Денят е чудесен за довършване на стари неща, а също и за разчистване – на дома, на гардероба и на всичко, което има нужда от промяна.

Ще имате възможност добре да разпределите времето си между пътувания, професионалното си поприще си и партньора/партньорката си, така че всички да останете доволни. През периода не е препоръчително да се залавяте за нищо – нека всяка ситуация, в която попадате,  да се развива леко и свободно, както е най-добре за вас.

Днес ще е добре да обърнете внимание на любимите хора, на децата, на заниманията със спорт и изкуство, ако те са обект на интересите ви. Благотворно ще ви се отрази, ако се уедините и отделите време да останете насаме със себе си.

През периода, който стартира, партньорът/партньорката ви може да проявява по-висока инициативност в отношенията, които имате. Въпреки че сте заети с работа, отделяйте достатъчно време и за него/нея. Ако успеете да преодолеете възникналите  във връзката ви проблеми, може да ви постигнете голямо личностно израстване.

Денят е подходящ за учене, за кратки пътувания, за срещи и разговори. Може да си организирате екскурзия с близки хора. Заложете на активното движение и на общуването в днешния ден.

Днешният ден е особено благоприятен за вас – може спокойно да проявявате по-голяма смелост във всичко, което правите, и да не се притеснявате да отстоявате това, в което вярвате. Двете неща, които биха могли да ви саботират през следващите дни, са страховете и колебанията ви – не го допускайте.

Денят е благоприятен за финансови дела и за бизнес. Обмислете добре своята позиция по отношение на важни за вас теми, поставете си цели, начертайте  нови посоки.

Денят не е подходящ за поемане на рискове от какъвто и да било характер, особено ако сте хазартно настроени или сте решили да се занимавате с финанси. От всички зодиакални знаци представителите на вашия са най-склонни да изпадат в крайности – добре е, знаейки това, през днешния ден да се стремите да вършите всичко с лекота и спокойствие.

През днешния ден насочете вниманието си най-вече към работата и професионалната си реализация – там нещата ще вървят отлично. В партньорските си взаимоотношения също може да се радвате на разбирателство.

Време да се погрижите за здравето си, да изпълните добре задачите си, като се опирате на старите си навици. Бъдете методични, спокойни и последователни и обърнете специално внимание на необходимостта да проявявате търпение – качеството, без което не може да се случи нищо важно, което изисква време.

През периода ще се отбелязва активност най-вече по отношение на пътувания и дела, свързани с чужбина, както и в сферата на професионалната ви реализация. В днешния ден може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения.

Моментът не е подходящ за изяви в обществен план, а също следва да внимавате да не се вкарате в проблемни ситуации с любимите си хора. Помнете, че никой не е идеален и не се стремете да постигнете невъзможното.

През днешния ден е добре да заложите на разумно поведение и да се стремите да поддържате отношенията си с околните с лекота. Моментът не е добър за нови инициативи в сферите на финансите и бизнеса.

Днес бихте могли да си направите някаква равносметка, да анализирате свои предишни грешки и да се поучите от тях. Ако имате чувството, че трябва да се освободите от нещо, действайте – моментът е много подходящ. Недейте да таите в себе си негативни емоции – така само ще се натоварвате.

Днешният ден се очертава да е по-напрегнат – не се претоварвайте при физическа активност и внимавайте да не влезете в конфликт с любими хора или с приятелите си. Препоръчителни за вас са заниманията с йога, плуването, както и да се отдадете на духовни практики.