Хороскоп: понеделник, 15 октомври

Хороскоп за деня понеделник, 15 октомври


Денят е подходящ за контакти с хора в чужбина, за рутинни занимания, за изпълнение на обичайните ви отговорности. Отделете време и за човека до себе се, стремете се да поддържате хармонични отношения и създайте атмосфера на споделеност.

Днес на работното ви място ще бъде по-напрегнато – възможни са спорове с колеги и началници. Бъдете по-внимателни при общуването – може да кажете нещо и после да съжалявате. Макар че емоциите ще вземат превес, във ваша полза ще бъде, ако сте по-разумни.

През днешния ден е възможно да възникнат неразбирателства с хората в дома и на работното ви място. Не се поддавайте на емоции, а запазете спокойствие и се обърнете навътре към себе си, бъдете центрирани и балансирани. Препоръчва се да правите всякакви водни процедури.

Днес може да получите пари, които сте заработили или някой ви дължи. Ако обаче вие дължите пари на някого, нищо чудно да се наложи да се разплатите. Денят е чудесен за бизнес и за сключване на договори, но, каквото и да правите, мислете трезво и гледайте да внимателно да планирате бъдещите си действия.

Днешният ден не е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Погрижете се добре за здравето си, бъдете умерени. За вас са препоръчителни йога и водни процедури. Може да се изявявате в професионален план, а творческите занимания ще ви се отразяват добре.

Внимавайте да не се въвличате в конфликтни ситуации в партньорските си взаимоотношения през днешния ден и избягвайте изяви в професионален план. Най-добре би било да обърнете по-голямо внимание на дома си и на хората в него.

Днес нещо ще ви изнерви и има риск да влезете в спор с близък човек. Внимавайте, защото може да нараните нечии чувства с по-агресивните си изказвания. Заемете се с някаква къщна работа – така ще освободите напрежението.

Днес отдавайте по-голямо значение на личните си потребности и желания – ако ги жертвате заради друг човек или позволявате хората да не ги зачитат, нищо чудно да се чувствате зле. В работата ще успеете да довършите започнатото.

През днешния ден може да се отдадете на почивка, на удоволствия, на занимания с хобито ви, на спорт и на всякакви дейности, които ви радват и зареждат. Потърсете детето в себе си. Обърнете внимание и на човека до себе си.

Денят е подходящ за извършване на промени и трансформации. Не се вкопчвайте и не си създавайте зависимост към нищо, което присъства в живота ви. Добър момент за освобождаване от ненужното – практикуването на йога може да ви е полезно за това.

Подходящ ден да обърнете по-голямо внимание на професионалното си развитие и на бизнесотношенията, които поддържате. Също така обаче отделете време за човека до себе си, като организирате приятни занимания, на които да се посветите заедно.

Денят е подходящ за пътувания, за срещи с приятели и за работа по реализация на проектите и целите, които сте поставили пред себе си. Ако се занимавате с финансови дела и с бизнес, обмисляйте предварително всичко и се подготвяйте добре.

Днес се заредете с по-голям оптимизъм и с вяра в себе си, защото така ще осъществявате по-лесно намеренията си. Оставете миналото зад гърба си и гледайте напред – през следващите дни всичко ще се случва значително по-безпроблемно отколкото досега.

Съберете се с ваши съмишленици, за да обсъдите философски теми, да споделите възгледите си или просто да поговорите по начин, който ви удовлетворява. Ако има възможност, през днешния ден може да пътувате, а вие винаги имате желание за път. Или се вижте с ваши приятели чужденци.

Ден, в който е подходящо да обърнете навътре към себе си и там да потърсите отговорите на въпросите, които ви вълнуват. Повече слушайте и възприемайте, по-малко говорете и най- важното: опитайте се само да наблюдавате това, което се случва, без да поставяте оценки.

Днешният ден не е подходящ за работа, свързана с финанси, заеми, кредити и за всякакви бизнесначинания – може да загубите. Обърнете внимание на срещите си, посетете близки и роднини и не се заседявайте много на едно място.

През днешния ден е възможно да сте по-емоционални от обикновено. Вашата задача е да овладеете тези емоции – ако са негативни, опитайте се да се справите с тях, като се наблюдавате отстрани, а ако са позитивни – споделете ги с околните. Доверете се на интуицията си, особено ако пред вас възникват някакви въпроси по финансови теми.

През тези няколко дни е възможно да възникнат неразбирателства и обърквания в партньорските ви отношения, така че недейте да водите важни разговори. Подредете пространството около себе си. Отнасяйте се към партньора/партньорката си по земен и практичен начин.